یحیا قواسمی ، از پیروان فرانسوی- الجزایری امام روح الله خمینی ، و نماینده ی آیت الله علی خامنه ای در فرانسه ، همراه ده تن از یارانش ،در دوم اکتبر ۲۰۱۸ ،طی عملیاتی گسترده به همراهی ۲۰۰مامور پلیس ، بازداشت شد .
مرکز زهرا ، که اتحادیه ی شیعیان فرانسه می باشد ، توسط پلیس ضبط و بسته شد .
هم زمان ، چندین حساب بانکی مربوط به ایران ، به طور موقت ،از سوی حکم دولتی برای شش ماه مسدود گردید [1] .
پلیس فرانسه قصد دارد میان جمهوری اسلامی ایران ، نقش مذهب و طرح سوءقصد به میتینگ منافقین که در ۳۰ ماه ژوئن ۲۰۱۸ در حومه ی پاریس برگزار گردید ، رابطه ایجاد کند . امیر س. و همسرش نسیمه ن . در بلژیک و اسد الله اسدی در آلمان ، در ارتباط با این پرونده دستگیر شدند .
منافقین ، سازمانی مارکسیستی می باشند که عربستان سعودی و ایالات متحده از آنان حمایت می کنند . آنهابه چندین سوء قصد و قتل در ایران و عراق اعتراف کرده اند . و تا چندی پیش از سوی اتحادیه ی اروپا ، گروهک تروریستی نامیده می شدند .
هزینه های فعالیت های یحیا قواسمی ، نماینده ی آیت الله علی خامنه ای به طور قانونی از سوی ایران ، و گاهی از کانال دیپلماتیک پرداخت می شد . یحیا قواسمی به طور منظم مرکز اطلاعات و امنیت داخلی فرانسه را از حساب ها و فعالیت های خویش مطلع می ساخت .
با اینکه او خود سیاست مدار نمی باشد ، اما توانسته بود حزب سیاسی ضد صهیونیستی به وجود آورد ، که در سال ۲۰۰۹ در انتخابات اتحادیه ی اروپا و در انتخابات قانونگذاری ۲۰۱۲ ، چند کاندیدا معرفی کند ، از از میان آنها می توان به دیودونه ( طنز نگار ) و آلن سورل ( جامعه شناس ) اشاره کرد . مانوئل والس نخست وزیر گذشته ی فرانسه ، ( کاندیدای شهرداری در بارسلون اسپانیا ) ، این سه تن را افرادی خطرناک دررابطه با دموکراسی قلمداد می کرد . و کنار گذاشتن آنها برای او به صورت امری شخصی در آمده بود .
پیوستن مرکز زهرا با فعالیت تروریستی ، بسیار عجیب است . یحیا قواسمی شخصیتی است مذهبی که در خاور میانه مورد احترام می باشد . در این گذارش قضایی ، علت دیگری می تواند وجود داشته باشد : دولت فرانسه به آقای قواسمی، در ایجاد لیست جدید حزب سیاسی ، که هزینه های آن توسط دولت ایران پرداخت می شود ، و برای شرکت در انتخابات ۲۶ ماه مه ۲۰۱۹ اتحادیه ی اروپا آماده می شود ، مظنون است .
پاریس و تهران از سال های ۱۹۸۰ جنگی پنهانی با یکدیگر دارند . در آن زمان ارتش فرانسه ، ایران را بمباران می کرد ، بی آنکه رای دهندگان فرانسوی از این امر مطلع باشند . چنانچه این عملیات از سر گرفته شود ، دستگیری نماینده ی رهبر معظم انقلاب ایران ،عملی غیر مسئولانه می باشد .
در عرصه ی سیاست ایران ، پرزیدنت مکرون ، روابط حسنه ای با هم تای ایرانی خود حسن روحانی دارد و بر عکس روابطی غیر حسنه با رهبر معظم انقلاب .
وزیر داخلی فرانسه ، ژرارد کولومب ، استعفای خود را دو روز قبل از دستگیری یحیا قواسمی به پرزیدنت امانوئل مکرون تقدیم نمود . استعفایی که پذیرفته نشد و به طور مجدد درخواست گردید .
[1] « La France dénonce le terrorisme iranien », Réseau Voltaire, 2 octobre 2018.